A Vándor

A Vándor

2 000 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
A Vándor nem új jövevény a kamrában – régi ismerős, aki már nagyapáink asztalán is ott volt. Ismerheted jancsi- vagy ceruzapaprika néven is, hisz évtizedek óta így hívják a falusi kertekben. Most visszatért – egyszerre zölden és pirosan, savanyítva, úgy, ahogy a régiek szerették. Ez a paprika nem csak a színével varázsol – savanyúan roppanós, de akinek van tapasztalata vele, tudja: szárítva bizony csíp is, és sok vendéglőben így kerül halászlé vagy húsleves mellé. Nálunk egészben kerül eltevésre, kíméletes fűszerezéssel, hogy minden harapás a múltból idézzen. Miért különleges? - Régi fajta paprika – jancsi- vagy ceruzapaprika néven ismert - Zöld és piros színben savanyítva, egészben eltett - Fűszerezés: babérlevél, fekete szemesbors, koriandermag, mustármag - Hozzávalók: só, cukor, ecet, tisztított víz - Nem tartalmaz sem aromát, sem színezéket, sem ízfokozót - Kézzel, szeretettel, családi recept alapján készítve Mellé ajánljuk: Frissensültekhez, kolbászos reggelihez, de akár egy tányér jóféle pörkölthöz is. Ha pedig kiszárad, levesek mellé kínálva újra feléled benne a tűz – éppen, mint a vándorban, akinek mindig akad egy új története.

Leírás

A Vándor nem új jövevény a kamrában – régi ismerős, aki már nagyapáink asztalán is ott volt. Ismerheted jancsi- vagy ceruzapaprika néven is, hisz évtizedek óta így hívják a falusi kertekben. Most visszatért – egyszerre zölden és pirosan, savanyítva, úgy, ahogy a régiek szerették. Ez a paprika nem csak a színével varázsol – savanyúan roppanós, de akinek van tapasztalata vele, tudja: szárítva bizony csíp is, és sok vendéglőben így kerül halászlé vagy húsleves mellé. Nálunk egészben kerül eltevésre, kíméletes fűszerezéssel, hogy minden harapás a múltból idézzen. Miért különleges? - Régi fajta paprika – jancsi- vagy ceruzapaprika néven ismert - Zöld és piros színben savanyítva, egészben eltett - Fűszerezés: babérlevél, fekete szemesbors, koriandermag, mustármag - Hozzávalók: só, cukor, ecet, tisztított víz - Nem tartalmaz sem aromát, sem színezéket, sem ízfokozót - Kézzel, szeretettel, családi recept alapján készítve Mellé ajánljuk: Frissensültekhez, kolbászos reggelihez, de akár egy tányér jóféle pörkölthöz is. Ha pedig kiszárad, levesek mellé kínálva újra feléled benne a tűz – éppen, mint a vándorban, akinek mindig akad egy új története.

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés