Lángalma

Lángalma

2 000 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
Csípős almapaprika – tüzes, roppanós, mégis hagyományos A Lángalma nem kérkedik – de aki megkóstolja, tudni fogja, miért ez a neve. Roppanós almapaprika, amit a tűz csókja érintett meg – csíp, de nem bánt, csak emlékeztet rá, milyen az igazi, karakteres savanyúság. Ízesítéséhez gondosan válogatott fűszerek kerülnek: só, cukor, ecet, kapor, fekete szemes bors, mustármag, koriandermag – ezek adják meg azt a mély, fűszeres karaktert, amitől igazán különleges lesz. Egy kevés tartósítószerrel tesszük tartóssá, de az íz élő, roppanós és természetes marad. A Lángalma a tányéron nem bújik el – kiemeli a pörköltet, megszólal a sültek mellett, és csodát tesz a legszimplább falatokkal is. Csípősen, roppanósan, őszintén. „A Lángalma nem beszél sokat – elég, ha megroppan a fogaid alatt, és máris tudod, mit jelent a tüzes hagyomány.”

Leírás

Csípős almapaprika – tüzes, roppanós, mégis hagyományos A Lángalma nem kérkedik – de aki megkóstolja, tudni fogja, miért ez a neve. Roppanós almapaprika, amit a tűz csókja érintett meg – csíp, de nem bánt, csak emlékeztet rá, milyen az igazi, karakteres savanyúság. Ízesítéséhez gondosan válogatott fűszerek kerülnek: só, cukor, ecet, kapor, fekete szemes bors, mustármag, koriandermag – ezek adják meg azt a mély, fűszeres karaktert, amitől igazán különleges lesz. Egy kevés tartósítószerrel tesszük tartóssá, de az íz élő, roppanós és természetes marad. A Lángalma a tányéron nem bújik el – kiemeli a pörköltet, megszólal a sültek mellett, és csodát tesz a legszimplább falatokkal is. Csípősen, roppanósan, őszintén. „A Lángalma nem beszél sokat – elég, ha megroppan a fogaid alatt, és máris tudod, mit jelent a tüzes hagyomány.”

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés